Bruggroepen

 

Als gemeente groeien we in geloof, verbondenheid en in gastvrijheid door deelnemer te worden van één van onze Bruggroepen.

De bruggroepen vormen een fundament voor de opbouw van de gemeente, geloofsverdieping, onderling pastoraat, diaconaat en missionaire betrokkenheid.
In een informele sfeer komen mensen tot (verdere) persoonlijke groei in hun geloof en delen dit met andere deelnemers. De Bruggroepen worden gevormd door zeven tot maximaal veertien personen en worden geleid door één of twee Bruggroepleiders.

Er wordt in de groepen gebruik gemaakt van diverse materialen en verschillende werkvormen en er is aandacht voor acties en thema’s. Er zijn momenteel allerlei groepen in verschillende samenstellingen en op verschillende dagen actief. Zo is er altijd wel een groep waar je bij past.
De Bruggroepen komen gemiddeld eens per twee weken, op verschillende dagen en tijden bijeen en de bijeenkomsten vinden bij de deelnemers in de huiskamer plaats.


Voor meer informatie, kennismaken of aanmelden: stuur een mail aan bruggroepen@brugkerk.eu.

Een Bruggroep is de ideale ontmoetingsplaats om concreet handen en voeten te geven aan het christen zijn. Ook jij bent van harte welkom om deelnemer te worden van een Bruggroep! Uiteraard mag je ook vrijblijvend komen kennismaken.