Kerkdiensten beluisteren

Live uitzending
Archief

Opnamen vanGeen computer en toch luisteren.....

Het beluisteren van de diensten verloopt via internet en uw computer of tablet of smartphone. Hebt u geen computer en wilt u toch kunnen luisteren naar de diensten in De Brug, dan kunt u contact opnemen met kerkradio@brugkerk.eu om aan een ontvanger, speciaal voor dit doel, te worden geholpen.

Faciliteiten thuisluisteraars


Dienst beluisteren

Op deze pagina (hiernaast) kunt u rechtstreeks (live) of uitgesteld een kerkdienst beluisteren. Klik op 'live' onder live uitzending of kies (daaronder) een opgenomen dienst door deze aan te klikken.


Liturgie meelezen

Voor wie dat wenst is er de mogelijkheid de liturgie van de betreffende dienst als pdf te downloaden en af te drukken of op het scherm te bekijken. Op de pagina 'kerkdiensten actueel' staat in voorkomende gevallen helemaal rechts een 'L' als link naar de liturgie. Klik deze link aan en de liturgie wordt op uw computer gedownload. Deze link wordt één of twee dagen voor de betreffende dienst op die pagina gezet.


Nieuwsbrief lezen

Wilt u de Nieuwsbrief behorend bij de betreffende zondag lezen, dan kunt u, weer via de pagina 'kerkdiensten actueel', helemaal rechts naast een dienst klikken op de 'N', de link naar de Nieuwsbrief.  Klik deze link aan en de Nieuwsbrief wordt op uw computer gedownload. Deze link wordt één of twee dagen voor de betreffende dienst op die pagina gezet.


Automatisch wekelijks op de hoogte gehouden worden

U kunt er ook voor kiezen u te abonneren op de digitale Nieuwsbrief. U ontvangt dan wekelijks op zaterdag per e-mail de Nieuwsbrief en de liturgie voor de dienst van de zondag erop. U kunt zich te allen tijde ook weer uitschrijven voor de Nieuwsbrief.

Inschrijven kan via deze link.