Kerkdienst en jeugd . . .

Kinderoppas
De kinderoppas is er elke zondagochtend tijdens de kerkdienst. De activiteiten die plaats vinden tijdens het oppassen zijn vrij spelen, kleuren, puzzelen, voorlezen en gezellig muziek maken.
Alle kinderen mogen aan het eind van de kerkdienst de kerkzaal weer in komen om gezamenlijk de dienst af te sluiten en de zegen te ontvangen.

Kindernevendienst
Voor de kinderen van 4 - 12 jaar is er een samenzijn tijdens de dienst op zondagochtend. De kinderen zijn in drie leeftijdsgroepen verdeeld: 4 - 6 jaar; 7 - 9 jaar en 10 - 12 jaar. De kinderen van de oudste groep blijven één keer per maand in de dienst om zo vast een beetje te wennen aan de kerkdiensten.


We zingen, knutselen, bidden, luisteren naar een bijbelverhaal of lezen uit de Bijbel, doen puzzels, quizzen en nog veel meer. Voor elke groep staat een leider of leidster die met enthousiasme aan de kinderen wil laten zien wat het betekent om in God te geloven.


Tijdens de dienst worden de kinderen aangesproken door de dominee tijdens het kindermoment. Na dit moment en het kinderlied gaan ze met het Paaslicht naar de kindernevendienst toe.

Kinderdiensten
Tijdens 50 zondagmorgendiensten zitten de volwassenen vooraan en is de dienst afgestemd op hen. Twee zondagmorgendiensten zijn primair gericht op de leefwereld van de kinderen maar zijn zeker ook geschikt voor volwassenen. Deze kinderdiensten zijn een goede gelegenheid om vrienden, buren, kleinkinderen, opa’s en oma’s mee te nemen.

Jeugdevent Royals
Vier keer per jaar organiseren we het jeugdevent Royals, een event voor en door jongeren.

Royals verschilt per keer zowel in thema als in vormen, omdat we volop onze creativiteit gebruiken. Maar het is sowieso altijd relevant, interactief, leuk, gezellig en gericht op geloof en onderlinge relatie. Houd jij van goede muziek, prikkelende thema’s en toffe sprekers en ben je 12 jaar of ouder, dan ben je van harte welkom om met ons mee te vieren! De data worden gepubliceerd in de agenda.