Kerkdienst en jeugd . . .

Kinderoppas
De kinderoppas is er elke zondagochtend tijdens de kerkdienst. De activiteiten die plaats vinden tijdens het oppassen zijn vrij spelen, kleuren, puzzelen, voorlezen en gezellig muziek maken.
Alle kinderen mogen aan het eind van de kerkdienst de kerkzaal weer in komen om gezamenlijk de dienst af te sluiten en de zegen te ontvangen.

Kindernevendienst
Voor de kinderen van 4 - 12 jaar is er een samenzijn tijdens de dienst op zondagochtend. De kinderen zijn in drie leeftijdsgroepen verdeeld: 4 - 6 jaar; 7 - 9 jaar en 10 - 12 jaar. De kinderen van de oudste groep blijven één keer per maand in de dienst om zo vast een beetje te wennen aan de kerkdiensten.

We zingen, knutselen, bidden, luisteren naar een bijbelverhaal of lezen uit de Bijbel, doen puzzels, quizzen en nog veel meer. Voor elke groep staat een leider of leidster die met enthousiasme aan de kinderen wil laten zien wat het betekent om in God te geloven.

Tijdens de dienst worden de kinderen aangesproken door de dominee tijdens het kindermoment. Na dit moment en het kinderlied gaan ze met het Paaslicht naar de kindernevendienst toe.

bijgewerkt 21-07-2018