O.N.E. (Omzien Naar Elkaar)

 

De groep O.N.E. in de Brug is ontstaan uit een groeigroep met deelnemers van verschillende leeftijden. Tijdens diverse gesprekken kwam naar voren dat er voor “de jonge vutters” niet veel activiteiten waren en dat er wel degelijk behoefte aan was. Nou... daar hebben wij wat aan gedaan. Inmiddels is er een club van enthousiaste en initiatiefrijke mensen die regelmatig met en voor elkaar activiteiten organiseren.We komen ongeveer zes keer per seizoen bij elkaar en doen dan diverse activiteiten, zowel creatief als sportief. Ook nemen wij tijd voor een goed gesprek. Soms sluiten we af met een maaltijd of een hapje en een drankje. Het is de bedoeling dat we alle activiteiten met elkaar organiseren en het stokje zo doorgeven aan vele verschillende deelnemers. Voorafgaand aan iedere activiteit komt er een mededeling op de Nieuwsbrief zodat men zich kan aanmelden.
Naast de vaste activiteiten ontstaan er ook spontane leuke ontmoetingen die soms resulteren in hulp en aandacht aan elkaar geven. Zo kun je met een aantal mensen uit de doelgroep O.N.E. een dagje uit gaan naar een museum of een concert bezoeken. Op deze manier ontstaat een diversiteit aan vormen van het Omzien Naar Elkaar waardoor de verbondenheid met de Bruggemeente wordt vergroot.


Activiteiten dit seizoen, al geweest of nog op de agenda:
Onze inmiddels beroemde maandelijkse wandelingen vertrekken steeds vanaf De Brug, afwisselend op de eerste mandag of de eerste dinsdag van de maand:
dinsdag 3 september, 13.00 uur: fietsen i.p.v. wandelen
Vanaf 1 oktober wandelen met O.N.E. elke eerste dinsdag van de maand om 13.00 uur.
dinsdag 1 oktober, 13.00 uur
dinsdag 5 november, 13.00 uur
dinsdag 3 december, 13.00 uur
enz.

Andere activiteiten:
Op zaterdagmiddag 5 oktober gaat O.N.E. bowlen in de Korf  Leusden. De onkosten zijn €5,- per persoon inclusief 1 drankje. Opgave voor maandag 30 september one@brugkerk.eu. Gaat u mee dan wordt u tussen 15.30 en 15.45 uur verwacht in de Korf.

Zodra meer bekend is, zetten wij dat hier en in de agenda.

Van harte welkom bij O.N.E.!
contact    Ada Vos, Carla Timmerman, Rommy van der Ree en Wil Oegema: one@brugkerk.eu.


bijgewerkt 03-09-2019