Parenting Course

Dit seizoen zullen er door de Protestantse gemeente Amersfoort twee versies van de nieuwe Parenting Course gegeven worden: de Parenting Children Course en de Parenting Teenagers Course. Deze cursus in vijf avonden geeft inzicht in een aantal belangrijke bouwstenen van een goede opvoeding: 1. Basis Bouwen aan veiligheid; 2. Behoeften - Ontdekken van genegenheid; 3. Grenzen Ontwikkelen van vrijheid; 4. Relaties - Leren van sociale vaardigheid; 5. Ruimte Groeien naar zelfstandigheid. De cursus is gericht op de algemene opvoeding en niet specifiek op geloofsopvoeding. Hoewel de cursus vanuit een christelijk perspectief gegeven wordt, is zij ook zeer geschikt voor ouders met een andere levensovertuiging.

 

De avonden beginnen om 19.15 uur met een dessert. Dus voor die tijd kun je je gezin gevoed en in goede orde achter laten. Om 20.00 uur volgt een interactief programma met informatie en groepsgesprekken.


Waar en wanneer?

Op 20 september 2017 is een Parenting Children Course begonnen in Amersfoort. De vijf avonden staan gepland op 20 september, 4 oktober, 25 oktober, 8 november en 22 november en worden gehouden in de Nieuwe Kerk, Leusderweg 110, Amersfoort.


De startbijeenkomst:Op 24 januari 2018 start een Parenting Teenagers Course.


Kijk voor meer informatie ook op: www.parentingcourse.nl