adres en routebeschrijving

 

Adresgegevens

De Brug

Schuilenburgerweg 2,

3816 TB Amersfoort,

(033) 472 51 09Routebeschrijving


Openbaar vervoer:

Neem vanaf Amersfoort Centraal Station stadsbus lijn 8 (Syntus) richting Schuilenburg, halte Euterpeplein


Auto:

komend uit de richting Utrecht (A28)

Neem afslag nummer 8 (Amersfoort). Ga linksaf richting Amersfoort, neem een van de linker twee rijstroken en ga rechtdoor (Hogeweg). Ga, na onder de A28 en verderop nog een viaduct door gegaan te zijn, de eerstvolgende linksaf, de Ringweg Randenbroek op. Bij het tweede krijspunt met verkeerslichten ziet u  links op de hoek De Brug.


komend uit de richting Zwolle (A28)

Neem (kort na knooppunt Hoevelaken) afslag nummer 8 (Amersfoort). Ga aan het eind van de afrit linksaf richting Amersfoort (Hogeweg). Ga, na onder viaduct door gegaan te zijn, de eerstvolgende linksaf, de Ringweg Randenbroek op. Bij het tweede krijspunt met verkeerslichten ziet u  links op de hoek De Brug.


komend uit de richting Amsterdam (A1) of Apeldoorn (A1)

Volg op knooppunt Hoevelaken de borden richting Utrecht (A28). Kies op de A28 meteen de meest rechtse rijstrook. Dit wordt de uitvoegstrook naar afslag nummer 8 (Amersfoort). Ga aan het eind van de afrit linksaf richting Amersfoort (Hogeweg). Ga, na onder viaduct door gegaan te zijn, de eerstvolgende linksaf, de Ringweg Randenbroek op.  Bij het tweede krijspunt met verkeerslichten ziet u  links op de hoek De Brug.
Grotere kaart weergeven


Parkeergelegenheid is er op het terrein van De Brug en op het nabijgelegen Euterpeplein (zie de kaart hierboven).


Bijgewerkt 12-10-2019