Vrijwilligersavond op 17 mei

WEES WELKOM!

Bent u of jij het afgelopen jaar actief geweest als vrijwilliger in De Brug?

Dan willen we u graag bedanken voor uw inzet!

Om die reden organiseren de kerkrentmeesters op vrijdag 17 mei een vrijwilligersavond. Het is de bedoeling om met elkaar een gezellige avond te hebben met uiteraard een hapje en een drankje. Tijdens de avond kunt u niet alleen genieten, maar ook nader kennismaken met andere vrijwilligers en u verbazen over de enorme breedte van het werk wat binnen de Brug belangeloos wordt verricht.

Het is uitdrukkelijk de bedoeling dat het een avond wordt voor alle vrijwilligers in De Brug, ongeacht het soort werk, de hoeveelheid uren die besteed zijn of de leeftijd: iedereen is welkom, ook partners!

Ook als u of jij twijfelt over het oppakken van vrijwilligerswerk: kom gerust, maak kennis met andere vrijwilligers en snuffel aan de verschillende taken die er zijn.

Aangezien we rond 18 uur willen beginnen met een maaltijd (inloop vanaf 17.30) vinden we het fijn om een aanmelding te krijgen via vrij@brugkerk.eu of door het invullen van de intekenlijst die o.a. in de hal van De Brug ligt. Opgeven het liefst voor of op zondag 10 mei.

Namens de kerkrentmeesters:

Klaas T. en Marnix H.