ACTUEEL

Website en kerk-app

Veel van de communicatie die eerder via de website verliep, gaat nu via de kerk-app. Daar staan het nieuws van de week, de informatie over de komende kerkdienst etc. Op de website staan algemene gegevens over De Brug en andere wat minder 'vluchtige' informatie, zoals het rooster van de kerkdiensten en de jaarplanning van sommige groepen.

De kerk-app is bedoeld voor de onderlinge communicatie binnen de gemeente De Brug. Ben je (als lid) verbonden aan De Brug en heb je de kerk-app nog niet? Scan dan de QR-code en installeer de app.

De kapel is elke dag open...De Kapel is op werkdagen van 12 tot 13 uur geopend. Loop eens binnen voor een moment van contemplatie of voor een praatje of om welke reden dan ook....

BrugAgenda

Save the date!

Vrijdagavond 17 juni vindt de jaarlijkse gebedsnacht plaats van Open Doors, dit jaar in onze eigen kerk!

Iedereen is van harte welkom om mee te bidden voor vervolgde christenen. Kinderen/tieners vanaf 10 jaar zijn van harte welkom van 19.00 uur tot 20.00 uur: voor jullie is er een speciaal heel afwisselend programma!

Volwassenen zijn welkom vanaf 20.00 uur tot 24.00 uur, laten we samen biddend strijden voor hen die niet in vrijheid Jezus mogen volgen! Je bent welkom voor een deel van de tijd of de hele avond.

Hartelijke groet, Esther Bos, estherbos.nl@gmail.com, 0621 684 469.