Kerkomroep

De meeste kerkdiensten worden uitgezonden via kerk-tv en kerkradio. Uitzendingen beginnen ongeveer 15 tot 5 minuten voor aanvang van de dienst. Als er uitzending is, kunt u deze met de knoppen hieronder bekijken of beluisteren.

In het archief kunt u eerder opgenomen uitzendingen vinden. Klik daarvoor op de knop hieronder.

Collecte

Tijdens de kerkdienst wordt gecollecteerd. In de Nieuwsbrief leest u welke de collectedoelen zijn. Via de QR-code kunt u bijdragen aan de collecte.

Tijdens en na de dienst

Tijdens de ochtenddiensten is er kinderoppas voor de jongsten en een kindernevendienst voor de oudere kinderen.

Na afloop van de dienst kan er onder het genot van een kopje koffie of thee nagepraat worden in de ontmoetingshal. Ook is er na iedere dienst gelegenheid voor persoonlijke voorbede, voor in de kerkzaal.

Kerkdiensten in De Brug

Nieuwsberichten worden via de kerk-app gepubliceerd.

datum

tijd

voorganger

bijzonderheden