Aanvraag zaalhuur

U ziet in eerste instantie maar één of enkele zalen om te boeken. Scroll naar beneden en gebruik de knoppen hiernaast of onderaan om van meer zalen gegevens te zien en te kunnen kiezen. Gebruik de knop 'boeken' bij de gewenste zaal om een aanvraag in te dienen. Weet u niet(zeker) welke zaal u wenst, dan kunt u kiezen voor 'zaal 0nbekend' (de eerste in de lijst).


Na klikken op 'boeken' doorloopt u een aantal schermen. U kunt meestal terug naar een vorige stap in het proces.


'datum vanaf':

Vul 'datum vanaf' in, ook als u slechts op één datum wenst te reserveren. Wilt u meer data reserveren met dezelfde gegevens, dan kunt u onderaan aanvinken dat u de aanvraag wenst te herhalen. U krijgt dan na het huidige scherm de mogelijkheid om meer data en tijden op te geven.

'Aantal personen': vul altijd een aantal in, ook als u het aantal nog niet zeker weet.

'Displaynaam' is de naam van de bijeenkomst zoals die op het bord komt voor de bezoekers.

'Referentie' kunt u gebruiken als (o.a. op de factuur) een vaste tekst/referentie moet worden opgenomen.


Voorzieningen

Voorzieningen zijn beamer, geluidsinstallatie en toebehoren en muziekinstrumenten.

U kunt meerdere opties aanvinken. Als u 'beamers (los)' of 'beamerinstallatie' aanvinkt krijgt u een beamer(installatie) ter bechikking, met daar waar van toepassing ook een tafel en een scherm. Als u zelf een beamer meebrengt, kunt u een beamertafel en projectiescherm reserveren. Op de beamers kunt u alleen een laptop met hdmi-aansluiting gebruiken.

Geluidsinstallaties zijn steeds voorzien van één handmicrofoon. Een extra handmicrofoon (en/of headset) kunt u aanvullend reserveren.


Catering

Hier geeft u aan of en zo ja van welke bardiensten u gebruik wenst te maken.

Ook hier kunt u meerdere opties aanvinken. Er wordt telkens een aantal gevraagd: dat is niet van betekenis. Laat gewoon de 1 staan... Het is voor de barbediening handig te weten hoe laat u in een pauze koffie en thee wenst. Vul zo mogelijk het (ongeveer...) tijdstip in.


Uw gegevens / bevestiging

Indien u bekend bent in het systeem (criterium is uw mailadres), ontvangt u direct een bevestiging. Kent het systeem u nog niet (voldoende), dan wordt eerst een verificatiemail aan u verzonden en worden vervolgens uw gegevens als contactpersoon gevraagd. Geef s.v,p, naast uw mailadres ook een telefoonnummer op, zodat de beheerder ook langs die weg contact met u kan opnemen. Nadat uw gegevens zijn ingevoerd, ontvangt u een bevestiging van de aanvraag.


Vervolg / contact

Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door de beheerder. U ontvangt bericht over acceptatie of afwijzing en mogelijk wordt eerst nog nadere informatie gevraagd.

Voor vragen/opmerkingen/aanvullingen kunt contact opnemen met de beheerder via  verhuur@debrugamersfoort.nl.